وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشاور تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای: ایران پیش از امضای توافق تضمین می‌خواهد| آماده همکاری با آژانس هستیم

  • کد خبر: ۱۲۷۱۴۹
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۱
مشاور تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای: ایران پیش از امضای توافق تضمین می‌خواهد| آماده همکاری با آژانس هستیم
مشاور تیم ایران در مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: شرایط سخت آمریکا و اروپا به آن‌ها اجازه نمی‌دهد‏، فشار بر ایران را افزایش دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، به‌نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، محمد مرندی تحلیلگر سیاسی و مشاور تیم مذاکره کننده ایران در وین در گفتگوی اختصاصی با این شبکه درباره اغتشاشات اخیر در ایران گفت: در تحولات چند روز اخیر، ارتش سایبری و رسانه‌های مورد حمایت گروهک منافقین و کشور‌های غربی وارد جنگ علیه ایران شدند. تبلیغات سنگینی علیه ایران توسط رسانه‌های فارسی زبانِ خارج نشین انجام شد. رسانه‌های خارجی واقعیت‌ها در ایران را بازتاب نمی‌دهند و بینندگان خود را به خشونت دعوت می‌کنند.  

وی در ادامه درباره مذاکرات رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ایران اظهار داشت: ایران قبل از امضای توافق جدید خواهان دریافت ضمانت است. آمریکا و اروپا با شرایط دشواری مواجه هستند و این شرایط به آن‌ها اجازه نمی‌دهد فشار بر ایران را افزایش دهند. گاز در شرایط و برهه زمانی کنونی از اهمیت زیادی برخوردار است و آمریکا و اروپا از این موضوع اطلاع دارند.

وی افزود: مدیریت آژانس بین المللی انرژی اتمی دیکته‌های دولت آمریکا را اجرا می‌کند. آژانس به یک نهاد سیاسی تبدیل شده که کشور‌های غربی تأثیر زیادی بر آن دارند. مدیریت این آژانس از کارشناسان فنی و متخصص تشکیل نشده بلکه اشخاصی که تحت تأثیر سیاست‌های غربی قرار دارند، عضو آن هستند.

مرندی در پایان گفت: ایران آماده همکاری با آژانس است تا کذب بودن ادعا‌هایی را که اخیرا از سوی رژیم صهیونیستی علیه برنامه هسته‌ای ایران مطرح شده، مشخص شود. ایران آماده همکاری با متخصصان و کارشناسان آژانس است تا پاسخ‌های لازم را برای حل بحران در اختیار آن‌ها قرار دهد، هر چند سؤالاتی که اخیرا از سوی آژانس مطرح شده، جدی نیست. آمریکا از آژانس برای اعمال فشار بر ایران استفاده می‌کند و آن‌ها خواهان ابقای برخی بند‌های پیچیده برای فرار از پایبندی به توافق هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->